MENU

Рудьковський - лідер СПУ чи смотрящий від Мороза?

757 2

Микола Рудьковський - лідер СПУ чи смотрящий за керівництвом від Мороза? По-перше це нелюдина свого слова! Третій тиждень я намагаюся взяти інтерв'ю в цього чолов'яги. Хоча... те що він любить дівчат ще не робить його Y-хромосомною людиною. Балабол. Він був в мене на ATR десь два місяці тому. Жалкоє зрєліщє.

Цікаво чи відповідає спосіб життя цього соціаліста вашим уявленням про соціалізм?

Ідеологія непогана, а новий соціалізм взагалі схожий на світлий іслам, а Рудьковський дрібний біс, добрий веселий, але біс.

 
"Хто працює - той їсть або справедливість є за неї варто боротися" - кажуть нові ліві, натомість Рудьковський вважає, хто забеспечить йому недоторканність в парламенті і недотоканність газових та нафтових свердловин на Полтавщині - той і має їсти. Так і носить Коля свої вишки від Нестора до Пороха від Пороха до Ахмєтова. А чому? А тому що вишки - це хабар Кучми Морозу ще тоді у середині 90-х і справжній вигодоотримувач від запасів української нафти і газу- "честь і совіть минулої епохи зрадник Мороз". Політичну кар'єру дідусь продав, а пенсію у вигляді вишок забеспечив. Ось через таких патріотів націоналістів і жре Україна гівно вже понад 23 роки.

Мені хіба що цікаво, яким чином Петрові Порошенку вдалося прихватизувати всі Юліни ідеї, а її залишити у спадок лише непортіб. Петро Олесійович, досить прослуховувати всіх і вся. Всі знають що у вас з 2004-го обладнання яке краще за СБУшне але і совість треба ж мати, а не тільки з Путіним домовлятися про вільний експорт Богданів та Рошену).

Osman Pashayev


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини