MENU

Завод «регіонала» відремонтував інженерну машину сепаратистам

1566 1

Такий тип машин призначений для прокладки  доріг в лісі та міських  завалах, для того, щоб вирити,  або засипати котловани. імовірно, їх хочуть використати для того, щоб дати "нормальну дорогу" "російським миротворцям" для вторгнення через траншею на кордоні з Україною.

Як все було:

26 квітня сепаратисти побували на "Новокраматорському машинобудівному заводі, провели переговори з керівництвом  і особисто переконались, що інженерна машина розгородження знаходиться в неробочому стані.

Після цього цю машину перемістили в один із ремонтних  відділень підприємства, і вже 14 травня озброєні автоматами терористи  вивезли із  території Новокраматорського машинобудівного заводу  несправну , за словами кекрівництва заводу, і справну, за словами терористів машину. Як бачимо на відео, машина, всетаки  - справна!

Зараз на території заводу ще дві таких же "списаних" машини.

Недивлячись на заяви керівництва, про нібито неробочу та списану техніку, її уже бачили жителі Краматорська  на ходу. А в мережі є відповідні відео.

Президентом ПАТ "Новокраматорський машинобудівний завод" є депутат Верховної Ради IV-VI скликань Георгій Скудар.

Інженерна машина розгородження (ІМР) - армійська машина, призначена для прокладки доріг по пересіченій місцевості, в лісі і міських завалах, для уривки та засипки котлованів. У якості бази використовується шасі середнього танка Т-55. Корпус машини герметичний і має протиатомному захист. Прийнята на озброєння в 1969 році. В Україні їх активно використовували під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, перед цим на кордоні з Росією було вирито траншею глибиною 2,5 метри. І,  схоже, ця траншея заважає регіоналам та сепаратистам. саме тому їм знадобилась ця машина. 

 рівчак на кордоні з росією заважає сепаратистам

Чорний КОМІТЕТ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини