MENU

Кличко показав, який він «політик» і хто керує ним і Порошенко - блогер

2664 1

Хтось може уявити собі, щоб політик, який пнеться до влади зі всіх сил і має НАЙБІЛЬШИЙ передвиборчий президентський рейтинг (ба навіть, аби це був другий за величиною рейтинг) добровільно відмовився від участі у виборах? Мотивуючи це... та, байдуже чим мотивуючи, адже якщо ти йдеш в політику, то апріорі твоїм головним завданням є досягнення найвищого щаблю влади, який тільки й дасть змогу якнайповніше виконати твої обіцянки виборцям і свої бажання і задуми.

Крім того, відмовляється не на користь одного з двох інших лідерів парламентської коаліції, як це логічно можна було б припустити і що є виконанням спільної стратегії коаліції, бо дійсно у них існувала домовленість про спільні дії, а на користь кандидата, який навіть не входить до цієї коаліції.

Наскільки ж ницим і керованим ззовні цей політик має бути, щоб зробити це? Відповідь - абсолютно.

Всі вже здогадались, що мова про Віталія Кличка і його партію "Удар"?

Відтак, з'ясувавши хто віддав шудрі Кличку такий наказ, з'ясуємо того, хто всіма силами просуває Порошенка в Президенти.

Є відповідне дослідження й на УП і на інших інтернет-ресурсах, що УДАР - дітище Фірташа. Сподіваюсь, ніхто не заперечить, що неможливо було б, що Кличко, який нічого в своєму житті не організував і не створив (доля шудри - служити вищим варнам, а не самому щось створювати) - і тут, зненацька, створив таку потужну й розгалужену загальноукраїнську організацію?

Ще ніхто не забув, що Фірташ - один зі стовпів режиму упиря януковича?

То що, Українці, мало нам сотень загиблих, наступимо на граблі ще раз, проголосуємо за Порошенка й Кличка на виборах?

ariy_ukraina


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини