MENU

Ахметов - телевізійний фейк, а не реальний донецький «рєшала»

2633 1

Ахметов - мудак! Боягуз і "разводіла". 

Ну як, дуже допомогли ці понти з гудками заводів Рената для єднання дончан у боротьбі з терористами? Вже всі бойовики порозбігалися від цих "мега ефективних" методів у нинішній війні? Господар Донбасу, блін... А в цей самий час... Безневинних людей путінські кадирівці і місцеві відморозки бивають, катують, ґвалтують, грабують прямо на вулицях Донецька!!! А він гудіти пропонує. В дудку-сопілку хай ще подмухає, або посвистить перед Донецькою ОДА, сміливець грьобаний! Може, щось і надмухає зі страху... 

Цікаво, а скільки броніків, камуфляжів і ПНВ було придбано Ахметовим для бійців Нацгвардіі? 

"Гудеть не мешки ворочить...". Чи не так?

Класичний, "ригівський" політичний шулер, катала з крапленими картами. Нічого не змінилося. Блефує. Шукає де вигідніше "зіграти", щоб потім бути на боці переможця. Така у них "масть" в політиці.

А насправді, зараз з Ахметова, для України, толку як з "козла молока". 

Він - телевізійний фейк, а не реальний донецький "рєшала", якщо ще хтось не зрозумів. 

До речі, зверніть увагу, що сьогодні на ахметівських каналах "Україна" і " Футбол" чомусь різко зникли позначки "Єдина Країна"... Та й сам кудись подівся. З чого б це раптом? Вже не "патріот", передумав? Донбас вже все почув? "Месія-миротворець", йопт... Вибачте, слів уже нема. А хтось ще в цю "пургу" вірить і радо споживає "гнівні істерики" донецького, "крутого" олігарха.

Ну, а за те, що саме з його згоди і за його фінансової підтримки все це сепаратиське свавілля почалося, взагалі, мав би сісти за грати. Я б на місці силовиків не зволікав, все-одно, здасть і втече. Отже, краще упередити, на мій погляд.

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини