MENU

Парасюк: «Сумки з грошима в обмін на зручні крісла в керівних кабінетах досі ніхто не відмінив»

1328 5

Якщо ви ставите собі питання, чому на посади й надалі призначають продажних і корумповани міліціонерів, відповідаю: сумки з грошима в обмін на зручні крісла в керівних кабінетах досі ніхто не відмінив. Вчора отримав інформацію, що таким собі рішалою за посади є теперішній заступник в.о. прокурора Махніцького Микола Голомша.

До прикладу, в Жовківському районі Львівщини начальником міліції збираются призначити "дуже чесного" міліціонера Уланова. Сьогодні цілий день отримую дзвінки від місцевих жителів, які просять не допустити призначення цієї особи. Наслухався вже стільки, що дивуюсь як він може керувати міліцією, якщо за ним тюрма плаче. Зі стандаотного: корупціонер, хам і бидло, яке вважає себе царем, бо має трохи влади. А окрім того, змушував людей переоформляти автомобілі на своє ім'я.

Пане Уланов, про посаду не мрійте. Якщо буде потреба, ми шинами закладемо усі міністерства. Дякувати Богу, на Майдані їх ще вдосталь. А якщо не вірите в силу українського народу, зателефонуйте своєму колезі Степанові Харабарі. Може його приклад буде для вас повчальним.

Пане в.о. прокурора Махніцький, усмиріть апетити своїх підлеглих, чи свої апетити. Маєте для цього всі важелі впливу. Те що завели справу на царьова тішить. Але поки вся країна стежить за цим блокбастером, Ви таємно протягуєте до влади не кращих за царьова ментів та прокурорів.

Також сьогодні мені телефонували люди з Черкас і розповідали, що в них якісь бандюки захопили озеро. "Доблесні" міністерські міліційонери і прокурори, допоможіть людям, бо якщо ми туди поїдемо, то буде, що читати на укрправді.

Шановні хапуги і корупціонери, вам дуже пощастило, що зараз в країні війна. Але вона скоро закінчиться, бо путін не всесильний. Тоді ми візьмемось за вас. Радив би подумати і краще по-доброму самоусунутись від влади, бо коли ми про це "попросимо", вас вже ніхто не врятує. Бо нас - чесних людей більше, бо ми хочемо будувати державу без хабарників і бандитів, бо з нами Бог і Україна!

P.S. Сьогодні до нас дійшов тепловізор. Дякую усім добрим людям, які присилали гроші і допомогли нам його придбати.

Володимир ПАРАСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини