MENU

З Генштабу звільнили генерала Шутова. Був пов'язаний з Лебедєвим

1526 3

В продовження теми 5-ої колони.

Був відстороений від посади начальник Головного оперативного управління Генштабу, генерал-майор Олександр Шутов.

Відставка була затверджена вранці 15 червня. За даними джерела "Українська правда", доручення про відсторонення Шутова надійшло безпосередньо з Адміністрації Президента. 

Також джерело зазначило, що доручення надійшло після того як з'ясувалося, що Шутов перебуває в родинних зв'язках з екс-міністром оборони Павлом Лебедєвим (син генерал-майора деякий час перебував у шлюбі з дочкою Лебедєва).

І ще цікавий штришок. Генерал Шутов є заступником голови наглядової ради клубу військово-історичних реконструкторів "Красная Звезда", про який я зовсім нещодавно писав у своїй публікації для Тиждень "Субкультурний агітпроп".

Цікаво, що ще один фігурант матеріалу і, яке співпадіння, голова наглядової ради "Красной Звезды", такий собі Сергій Лекарь, екс-заступник захарченка, за новою інфою, курирував поставки російських спецзасобів для розгону Майдану, які були куплені та доставлені спецрейсом з рашки 22 січня.

Ось таке кубло. І це тільки один ланцюжок, який дає змогу осягнути ступінь контрольованості української політичної системи Кремлем. Допоки ці потвори, течки на яких вивіз до москви Якименко & Co, будуть надалі безкарними, в нас немає шансів побудувати нову країну. Алярм шолє.

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини