MENU

Виявлено тіла 251 загиблого з «Боїнга». Робота ускладнена присутністю сепаратистів

303 1

На місці падіння збитого терористами пасажирського "Боїнга-777" Малайзійських авіаліній"" виявлено тіла 251 загиблого та 66 фрагментів тіл. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

 

Станом на 7 ранку 21 липня виявлено тіла 251 загиблого та 66 фрагментів тіл, які доставлено та завантажено у вагони-рефрижиратори на залізничній станції Торез, - йдеться у повідомленні.

 

Наразі пошуковці обстежили площу близько 120 кв.км. Однак їхня діяльність ускладнена присутністю озброєних сепаратистів, які перешкоджають роботі підрозділів ДСНС.

 

До пошуково-рятувальних робіт у зоні катастрофи літака та спеціальних робіт у м. Києві залучено 810 осіб, у тому числі від ДСНС 335 чол. та 35 од. Техніки.

 

Нагадаємо, 17 липня на сході України терористи збили пасажирський літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам-Куала-Лумпур. На борту лайнера перебувало 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу та близько 80 дітей.

 

На місці падіння збитого терористами пасажирського Боїнга-777 Малайзійських авіаліній виявлено тіла 251 загиблого та 66 фрагментів тіл.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини