MENU

На Донбас вирушає «ліквідаційна бригада» ГРУ-ФСБ для знищення ватажків терористів

5896 3

З лінії фронту. За оперативними даними розвідки спецпідрозділів МВС, ЗСУ та СБУ, а також за інфою полонених терористів, в рядах бойовиків посилюється деморалізація та паніка. Зокрема, масові дезертирство зафіксовано в російських терористичних бандах "стрілка", "чечена", "боцмана", мозгового та ін.

Бойовики усвідомлюють невідворотність розплати і свою приреченість. В Україні вони будуть знищені силами АТО, а в Росію не втечуть, оскільки там їх чекає розстріл загородзагонами російських прикордонників, це прямий наказ путіна. Окрім того, підтверджено наказ Кремля на знищення ватажків терористів. Є оперативна інформація, що на Донбас, в найближчі дні виїде "ліквідаційна бригада" ГРУ-ФСБ, щоб виконати вирок. 

Це змусило багатьох рядових бойовиків задуматися і рятувати свою шкуру. Одні, знаходять можливість і намагаються сховатися серед мирного населення. Інші здаються в полон силам АТО і активно дають свідчення на своїх російських "покровителів". З Донецька вже втік терорист бородай та кривавий гіркін. Наразі, останній верещить, як недорізана свиня і вимагає у путіна підмоги, погрожуючи здати Антрацит і втекти. Втім, він розуміє, що приречений. Тому, безпробудно п'є, що вже підтверджують не тільки очевидці, а й перебіжчики з його банди. 

Сьогодні, підрозділи АТО продовжували нарощувати сили, стискати кільце і оточувати бойовиків. В боях під Красним Лучом, Іловайськом, Донецьком, Антрацитом та ін, знищено кілька сотень терористів та значна кількість важкої техніки ворога. 

На жаль, є втрати і у нас.

Озвірілі покидьки продовжують вбивати мирних людей, постійно обстрілюючи житлові квартали, ринки, навіть колони біженців з окупованих міст. Є жертви і поранені серед мирних громадян. Точна кількість уточнюється.

За останню добу, від бойовиків звільнено кілька населених пунктів. Втікаючи з поля бою, терористи кидають трупи своїх найманців. 

Передові загони Нацгвардіі та ЗСУ, перекрили і фактично відрізали комунікації бойовиків між Донецькою та Луганською областями. Це над важливо і дасть додатковий стимул у подальшому закріплені успіху. Втім, треба зазначити, що терористи відходять в укріплені райони на підготовлені фортифікації. У них є танки, важка артилерія та системи БМ-21 "Град", котрими управляють кадрові офіцери ЗС РФ, що в значній кількості присутні на Донбасі. Крім того, в Луганську область з РФ продовжує перекидатися важка техніка, зброя та найманці. В той самий час, з боку Росії не припиняються ракетні обстріли позицій сил АТО та населених пунктів на території України. Російські літаки, розвідники-безпілотники, з метою провокацій постійно порушують повітряний простір. Також, російські війська використовують, заборонені міжнародними конвенціями, протипіхотні міни. В рядах терористів проти України воюють російські спецназівці, учасники "чеченської", десантники, професійні снайпери. Путінські емісари намагаються тримати ситуацію під контролем і впливати на бойовий дух терористів. Втім, з кожним днем, це їм вдається все меньше і меньше. Бойовики деморалізовані. 

Наразі, продовжується позиційне протистояння. Підрозділи АТО нарощують сили і готуються до чергової активної фази наступу на позиції російських терористів.

Продовжую перебувати тут і по-можливості інформуватиму.

Жодних сумнівів, дотиснемо рашистів і звільнимо нашу землю! Слава Украіні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини