MENU

Погані новини з Іловайська

5133 9

Погані новини, з під Донецька. Зі слів Макса Дондюка. "Донбас" в Ілловайську. Закріпилися. Також там мотострілки. Є бронетехніка. Але там реально м’ясорубка. Наших обстрілюють всім чим тільки можна - ГРАДи, міномети, Фаготи, зенітки, танки, снайпери. В Донбасі 4-ри 200-х. Більше 10-ка поранених. Вибратися з Ілловайська не можуть ніяк. Місце де базується зара Донбас обстрілюють - ГРАДи, міномети. Снарядом розфігачило вщент автобус, що стояв на подвір'ї. 


За словами Макса АЗОВ і Дніпро пішли з Іловайська. 


ДУЖЕ потрібна підмога, щоб втримати місто.


Семенченко був в броніку, але в лопатку потрапив дуже серйозний шматок - звалило з ніг. Іще в ногу. А я думав, що комбати - невразливі.


Загинув прекрасний український американець "Франко" (Mark Paslavski), фак. Життєрадісний діаспорянин з канадським акцентом, як він фантастично красиво матюкався українською. Ці фото мав йому віддати - надрукували. Мріяв зайти в Донецьк і вернутися в Київ, продати квартиру у Львові і оселитися десь в затишних Карпатах.

 


Михайлино. Не маю слів. Тримайся. 'Шульц' - такий спокійний і впевнений у собі дядько (чоловік журналістки Михайлини Скорик, також загинув - ред.). Здається він не бовся нічого. Дуже дорого платимо. Тільки за що?

 

Maks Levin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини