MENU

Дочка «русскогомировца» Чуркіна живе в «лігві ворогів» Нью-Йорку і працює в RussiaToday

433 8

АТО проти Чуркіна)


Сьогодні вкотре засідатиме Рада Безпеки ООН. І ми знову почуємо відверту брехню від Чучуркіна. І хоча він далекий від нас, кожен має можливість переказати йому свої побажання.


Є одна журналістка у Штатах, яка чи не щодня з ним спілкується. Не знаю, чи здивуєтесь ви, але ця журналістка – це його донька.


За гарною традицією мудаків «русскогомира» своїх дітей вони влаштовують так далеко, щоб цей «русскиймир» вони не бачили, не чули, не відчували.


Тож і дочка Чуркіна Анастасія живе не у Москві/Ростові/Челябінську, а в самому лігві ворогів – Нью-Йорку. Навіть уявити важко, як їй там некомфортно)


Пішла вона стопами свого батька. Той бреше на увесь світ на Радбезі ООН. Вона також бреше на увесь світ на телеканалі пропагандонів RussiaToday. 


Одна з журналісток CNN ось так казала про роботу Чуркіної: раніше вона взагалі робила репортажі про діяльність свого батька.


Щоправда батько своєю донькою задоволений. «Я очень ею горжусь – не только потому, что она хороший журналист, но и потому, что она строго соблюдает профессиональную дистанцию между нами.»


Ось така родина: гарний журналіст і гарний дипломат…


Щодо побажань родині Чуркіних. Анастасія користується «ворожими» ресурсами ФБ та Твіттер. Тож кожен має можливість з нею поспілкуватися…

Oleksii Bratushchak


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини