MENU

Війна в Києві ще буде

375 22

Війна в Києві ще буде. Чекайте.

 

Я побачив її в мирних, розслаблених столичних вулицях, в буденно заклопотаному натовпі метро. Це місто можна брати голими руками, і загарбник їх сюди рано чи пізно простягне. А ви як думали? Путін прийшов до влади, бо дотримується простої стратегії - він завжди підвищує ставку. Якщо глобальна політична гра вимагатиме десанту в Київ - він направить цей десант. Хто йому завадить? Чоловіки, що ховаються від мобілізації? Групки ентузіастів, які тренуються самотужки? Столична міліція? Європа та США?..

 

Тут занадто мирне небо, як для країни, яка протистоїть переважаючим силам агресора. Забагато людей думають, що все це їх не стосується, і закінчиться скоро саме собою, без них. А все, між тим, тільки починається.

 

Минулої осені я писав, що Євросоюз протестувальників кине. Взимку я писав, що міліція стрілятиме. На початку весни я писав, що попереду війна. В середині весни я писав, що жителям сходу час думати про порятунок, доки є можливість виїхати. Влітку я писав, що Путін введе регулярні війська. Жодного разу мої слова ні до чого нікого не спонукали, але хай з ним. Я ж блогер, моя справа - написати.

 

В Києві буде війна.

 

Дмитро РІЗНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини