MENU

Дослідження блогера щодо розповсюдження в мережі матеріалів, від яких тхне педофілією

1760 2

Педофілія (від дав.-гр. παῖς, р.в. παιδός — «хлопчик» + φιλία — «любов») — статевий потяг до дітей,

які не досягли віку статевого дозрівання або ж знаходяться лише в ранній його стадії.

Статеве збочення (Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії)

Як і пообіцяв - осьо продовження теми. Щоб витримати паритет думок, спробуємо розглянути позиції щодо піднятих тем і самого явища педофілії, як такого, протилежних сторін. За відсутністю часу і місця для розлогого опису, я подумав, що погляд офіційний найкраще демонструють два короткометражні фільми - десь саме так бачать це явище люди в своїй переважній масі:

Як я в кінці попереднього посту було зазначив, мені вдалось знайти спеціалізований на цій тематиці російськомовний форум. Там велика маса матеріалів, котрий розгрібати відверто кажучи не хотілось, тому я пішов найлегшим шляхом - в розділі, що дозволяє писати без реєстрації я дав посилання на свій пост і попросив прокоментувати його. Досить швидко надійшов коментар від форумчанина, що іменує себе "Sphynx" (реєстрація на форумі з 14.06.2013). Ото-ж, ось погляд з протилежної сторони:

❝ Не зрозумів, з якого приводу паніка і верески. Так, деякі відео дітей на YouTube набирають у сотні разів більше переглядів, ніж інші. Так, раніше можна було побачити статистику за віком - частина переглядів дитячі, частина - від чоловіків 30-55 років. І що?! Комусь від цього стане гірше? Ну побачить хтось, допустимо, дівчинку в трусиках, що встає вранці з ліжка - і що?! Наврочать?!
Скажімо, на Ютубі користуються популярністю ролики з дівчатами в бікіні на море, там можуть бути десятки мільйонів переглядів, і більшість - від чоловіків. І що тепер, заборонити дівчатам викладати свої ролики? Верещати, що юних дівчат хтось подумки облизує і віртуально робить інші непристойні речі, переглядаючи ролики, де вони на пляжі? Садити всіх за "уявні злочини"?
Або, припустимо, є нудистські сайти, де серед інших фото і відео - матеріали з сімейними фото, відео різних конкурсів з голими дітьми. Уявляєте, який жах! Це ж "збоченці" подивляться такі фото і ... Що?! Подивляться і підуть далі. Кому яка шкода від цих матеріалів? Дітям? "Збоченцями"? Набору бітів і байтів?
Візьмемо, припустимо, ваше фото. Так-так, ваше. Викладене де-небудь у Вконтакті. Звичайне фото або відео з вами. Чи знаєте ви, що в Мережі бувають гомосексуалісти? І когось може зацікавити ваше обличчя, і у нього з'являться еротичні фантазії на ваш рахунок? Ні, він не буде домагатися вашої прихильності. Він просто збереже вашу фотографію і запостить її на який-небудь свій форум, де прокоментує: "Ах, який сімпотний мужичонка, так би і переспав з ним!" Це цілком може трапитися. І що тепер?! Ви перестанете постити свої фото в соцмережі, знаючи про таку можливість? Ви будете ночі не спати, твердячи собі "Мене можуть віртуально збезчестити!"? Ви почнете боротися за заборону в Інтернеті будь-яких фотографій людей? А не те, уявіть собі, навіть на фото старенької може знайтися якийсь геронтофіл, який завантажить і буде ніжно милуватися ним! Жахливо, чи не так? : Лол: А зоофіли - ви знаєте, якими очима подивляться на фото вашої собаки?! Негайно приберіть її фото, а не те собаку наврочать, віртуально-подумки спокусять її, чим завдадуть жахливої психологічної шкоди як вашому собаці, так і викладеній вами фотці!❞
На цьому місці мені видавалось, що тему вичерпано, бо давати свій особистий коментар наразі не хотілось - надто вже багато інформації на цю тему за останні дні я на себе прийняв (викладене тут - це тільки невеличка частинка того, що вдалось побачити на тему педофілії, користуючись єдиним інструментом пошуку Google, у відкритих джерелах інтернету. Там насправді є все і багато) і я вже було хотів опублікувати його. Але ще раз заглянув подивитись, чим там живе наш YouTube і поцікавився, що він мені пропонує ще такого, на його погляд для мене цікавого. І що ви гадаєте - я знову був подивований, і то не слабо так: серед пропозицій було відео, котре заставило знову згадати те, з чого все почалось - Джеймса і його статтю. Тоді я переглянув уважно всі відеофайли, викладені цим користувачем. Що з цього вийшло - прошу нижче:

На пропонованому відео я раптом почув ось що:



"Я дуже полюбляю фотографуватись - тому давайте трішки... хоча-б хвилинку пофотографуємось ...", - раптом заявила дівчинка, на вигляд років 11. Після цього вона демонструє сеанс досить відвертої еротики. Не довго, але відверто. Дитина. Що тут взагалі відбувається, запитав я сам себе? Виходить вона ЗНАЄ, що її відео використовуються для зняття скріншотів задля подальшого їх поширення? Вона свідомо себе показує? Я переглянув повторно - жодних сумнівів - в кімнаті немає якогось-небудь фотографа, а дівчинка звертається з пропозицією її фотографувати безпосередньо до глядача цього відео. Я не наважився викладати це відео тут - цей момент ну надто вже пікантний, як для дитини.
Наступне відео, що привернуло мою увагу, було ще більш вражаюче. Його я також з відомих причин тут не викладаю. Якщо коротко - то на ньому ця ж дівчинка сидить на дивані, одягнена в купальник, а поверх нього щось типу короткої футболки. Досить довго при цьому вона (начебто ненавмисно) розставляє ноги досить широко, так що видно трусики. Ну то й що - адже це купальник і нічого такого думати не потрібно. На пляжі такі речі всюди, ніхто ж не панікує. Але - раптом я помічаю великі синяки, та ні - це правдиві гематоми (!) на внутрішніх сторонах обох ніг, практично при трусиках. Та що ж тут взагалі відбувається, запитав я сам себе вдруге? Що взагалі трапилось з цією дининою? Під кінець вже сама авторка відео раптом розповідає:



При цьому дівчинка наглядно демонструє на весь екран оті синці при трусиках і бідкається: "Я недавно купила собі скутер, Ямаха. І в мене синці зостались - я зараз їх вам покажу. Бачите який синець? ... А ось іще - це ДУУУЖЕ боляче, хлопаки. Тому що, коли ми катались на хвилях ...". О Боже - ну слава Богу! Це зовсім не те, що можна було подумати - всьому винний отой водяний скутер.

Дивимось далі - наша героїня виклала ще один відеоролик, котрий знову мене дещо здивував. Ось його скріншот (я його дещо замазав - в оригіналі фігурують її повні дані):

Ото-ж, маємо повну її адресу. "Присилайте чоколядки ... а можна і відеокамеру", - пропонує дівчинка.
Останнє відео, на яке я звернув увагу, демонструвало ... так ! коте ! Ура - подумав я - це мабуть знак - все почалось з котиків, котиками і завершується. Я досягнув мети. Ну нарешті...
Яле якесь нехороше відчуття залишалось від перегляду всіх цих відео. Щось було в них не таким, як на всіх інших, котрі я дотепер бачив. Не було цієї стопроцентної щирості в начебто ненавмисно розставлених ногах, чи приспущеній лямці сорочечки? Чи якась надто вже награна посмішка? І з котиком щось не те .... Як ти там писав, Джеймс? Дівчатка, що обнімають пухнастиків привертають увагу педофілів на російському сайті для збоченців? То це все постановка? Гра?
А що, коли це такий собі знак, реклама послуг дитячих повій в Одесі для закордонних товстосумів, раптом подумав я? Давайте ще раз по порядку: Пряма пропозиція фотографуватись, роблячи скріншоти з пропонованого відвертого відео дітей, в т.ч. задля його подальшого поширення; Демонтрація того, що послуги можуть бути не тільки традиційними, але і містити жорстокі елементи, сексуальне насилля в т.ч. в області статевих органів дитини; Контакт для бажаючих приїхати в Одесу і провести час з дітьми не в мережі інтернет, а в реалі; Ну і котик - що хотіли вони сказати, показуючи дівчинку, що лежить на дивані і пестить пухнастика в себе поміж ногами? .... І це все пропонується через абсолютно легальну, практично стерильну платформу YouTube, на котрій навіть за дрібне ненавмисне використання неліцензійної музики вас можуть покарати баном. Варіант просто ідеальний - жодного безпосереднього контакту між учасниками, все по-білому. Ну не придерешся, як не підходь......
Якась маячня !!! Сюжет для другосортного низькобюджетного серіалу. Я таки передивився всього цього і в голову лізуть просто якісь фантастичні версії - потрібно таки переключитись назад на політику. Адже в нас йде правдива війна ...

Юрій БІГАНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини