MENU

Володимир Парасюк звернувся до журналістів з проханням не писати «заказуху»

2236 4

За весь час, що я перебуваю у Львові, бачу, що моя особа дуже цікавить місцевих журналістів. Пропоную не вигадувати сенсаційних історій, а зібратись всім разом і відвідати мене в госпіталі. Ви можете запитати мене про все, що Вас цікавить, задати мені усі можливі незручні питання, щоб в цій всій епопеї нарешті поставити крапку.

Запрошую Галину Терещук, Андрія Скопа і всіх решту бажаючих завтра зустрітись біля госпіталю о 15:00 год. і я з радістю з Вами поспілкуюсь.

P.S. Сьогодні мене справді могли бачити в центрі міста, зокрема на князя Романа. Я ходив у міську раду до Андрія Садового із проханням похоронити мого друга Тараса Бруса на Личаківському кладовищі.

Зрозумійте, я не прикутий до ліжка, я можу ходити і в мене виголене волосся в місці, де є рана (це когось також дуже цікавило), просто цього не видно під пов'язкою. Зі своїм пораненням я пробув в полоні два дні і переніс транспортування з Дніпропетровська до Києва. В мене забій головного мозку, а не параліч чи кома, що я не можу рухатись.

Дуже надіюсь, що Ви прийдете, бо ця вся дурня, яку Ви пишете, в першу чергу ранить моїх рідних. Я не настільки важлива особа, що Ви так детально стежите, чи в мене пов'язка не сповзла вліво чи вправо. Хоча, приходьте завтра і самі зробите висновки. А взагалі для усіх шукачів сенсацій маю гарну пропозицію: мій батько через 10 днів повертається на Схід. Ви можете поїхати разом з ним і таких сенсацій своїми очима надивитись і написати, що станете просто мегазірками журналістики (очевидно тем для писання в мирному Львові вже не лишилось, якщо моя особа викликала аж такий ажіотаж).

P.P.S. Можете внести корективи в час і місце зустрічі. Вашу відсутність розціню як небажання знати правду і відповідно все, що будете писати надалі, буду розцінювати як тролінг і чиюсь "заказуху". Всіх люблю і чекаю завтра.

Володимир ПАРАСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини