MENU

Зорян Шкиряк: «Янукович продасть Межигір'я і роздасть людям пенсії?»

1078 5

 

 


Дуже коротко. Сьогодніїхав на роботу і слухав новини. Раптомреклама ПР. Почув перші фрази і переключив,але вирішив написати короткий блог.


Так от, якщо вірити Януковичу, то в невиплаті та непідвищенніпенсій й досі винна Юлія Тимошенко. Ідарма, що майже три роки вона в опозиції,а понад рік знаходиться за гратами іпіддається тортурам з боку диктаторськогорежиму.


В рекламі «регіонали»сказали, що це всі незгоди з пенсіямичерез  «газові угоди», які підписалаЮля в 2009-му... Ну просто «шедевр»... 


Мені згадався анекдот,пам’ятаєте?  «Вчора газова камера,сьогодні газова камера, голова вжеболить»...


Цинізм диктатури Януковича вже нікого не вражає - цезвично. Але особисто мене вражає їхнійвідвертий примітивізм. 


Та у вас, пановеузурпатори,  вже майже три роки владипозаду. Ви повноцінні власники країни.Ви тільки на Євро-2012 «спилили» стільки,що людям можна 5 років підвищувати івиплачувати пенсії. Щоправда, яквиявилося, все, що ви набудували -непотріб, бо аеропорти не працюють,стадіони течуть, дороги руйнуються, алето таке, вам байдуже... Головне, що ви все«освоїли»...


Я б міг зараз провестидетальний аналіз вашого «економічногодива», яким усілякі ТигипкиАзаровиАрбузови і т.д. довели людей до зубожіння.Я б міг довго розповідати про вашіганебні, провальні ноу-хау від ПодатковогоКодексу до Пенсійної реформи, я б мігнавести багато прикладів розкраданнявами державних активів. Не буду згадуватинаскільки зросли активи Сашка-стоматолога,що за рік став найвпливовішим олігархомкраїни, АхметоваПінчука і т.д. Адже,вони багатіють, а у людей пенсії мізерні.Але сьогодні не буду, бо це не темапублікації, та й часу нема. 


Тому просто зроблюцілком реальну і конструктивну пропозицію владі: продайте «Межигір’я»,разом з люстрами та золотими унітазамиі виплатіть пенсіїї людям. Все. От цебуде вчинок. Обіцяю, навіть я вклонюся Януковичу  до землі))...


А ви, панове урядовці,розпродайте свої автопарки, закордоннівілли і хоча б 10-ту частку майна переведітьу Державний бюджет, на виплату зарплат,стабілізацію гривні  і підвищенняпенсій. І тоді всі питання зняті...


А взагалі соромно. Бови, крім шкоди Україні, не зробили нічого,нуль. Ваше досягнення: абсолютне зубожіннянароду, економічно-соціальний колапс,реальне падіння ВВП, зростання безробіттяі девальвація гривні вже найближчимчасом. Все. 


Саме тому, основнимвашим аргументом останні три роки  єсмішні, остогидлі згадування і звинуваченняколишнього уряду та лідера опозиціїЮлії Тимошенко.  Людини-політв’язня,яка вже понад рік незаконно пербуваєза гратами, яку ви щодня катуєте. Звичайно,так легко, роками свою абсолютнунемпроможність управляти країноюперекладати на попередників.


Знаєте, якщо вірити Януковичу, то Тимошенко можна сміливозвинуватити навіть у військових заколотахв Лівії, Сірії, Єгипті, Буркіна Фасо тана Гаїті. Ну і звичайно, судити вже вГаагському Міжнародному Суді.


Але ж люди не дурні.Рік, два, три, що далі? Чим будуть критидалі? Оскільки регіонали є політичнимишулерами, то і картішкі їхні - «крапльоні»,а брехня очевидна, в усьому.


Задумайтесь.


А я, все ж, маю сподівання,що лідер української опозиції Юлія Тимошенко скоро буде на волі, відразу після перемоги демократичних сил наВиборах-2012. Ну, а в Гаазькому суді будутьсудити Януковича, гадаю точно є защо.... 


Вірю і знаю, що українцімудрі і освічені люди, патріоти, вонине будуть споживати ту «лапшу», щовішають їм регіонали з екранів тарадіоприймачів. Адже, все не поверхні.


 Тримайтеся, друзі!Слава Україні!


Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини