MENU

Що робив Пилипишин після того, як потрапив у сміття. ВІДЕО

11916 14

У розпорядження UAINFO надійшло відео від "Варти Києва" з учорашнього інциденту біля будівлі Центральної виборчої комісії. В результаті цієї пригоди народний депутат Віктор Пилипишин опинився в смітнику. Ще й був облитий червоною фарбою. 

В супровідному тексті говориться, що це "люстраційний процес над корупціонером-фальсифікатором, прихвоснем Януковича, Віктором Пилипишиним".

На відео видно, як начальник міліції вмовляє Пилипишина сісти в машину швидкої допомоги. І як він пручається й почувається (в фізичному плані) цілком нормально. Сьогодні з'явилися повідомлення, що Пилипишина сильно побили. "Насправді люстраційний процес був доволі гуманним", - говориться в тексті.

Крім того в тексті наголошується, що подавати документи самовисуванець має особисто в ЦВК.

"Завдяки небайдужій громаді, Пилипишину це зробити не вдалося (100% інформація). Проте, наші джерела в ЦВК доповідають, що якась продажна сволота прийняла його документи "в лікарняному закладі". Тож звертаємо увагу чиновників ЦВК, а особливо самих членів ЦВК, що реєстрація Пілі на підставі незаконно прийнятих документів спричинить зливу люстраційних процесів на їхні голови. Не працюйте на прихвоснів Януковича. Воно вам треба?.." - зазначається в повідомленні


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини