MENU

Для Порошенка настає момент істини

9583 11

Пане Порошенко, ви обіцяли, що ми будемо жити по-новому. Ви били себе груди, виступали, розповідали, як ви будете проводити люстрацію та очищення від кадрів банди Януковича. Скажіть, чому до цього часу не арештований один із головних архітекторів режиму бандократії Януковича україножер Табачник, московський агент, який силою змушував ректорів ходити на зустріч з кагебістом Гундяєвим, а також чому до цього не арештований заступник Табачника Сулима, який написав книгу про те, що не можна вступати в НАТО і як буде добре, коли Україна інтегрується в Росію.

Чому до цього часу цей дует українофобів не арештований? І чому до цього часу не усунуті з посад брати Литвини — Микола і Петро, чому проти Миколи Литвина, як проти голови Державної прикордонної служби, досі не порушено кримінальну справу, чому брати Литвини досі не арештовані?

Коли брати Литвини не будуть усунуті з посад та арештовані, то й самого Порошенка можна буде вважти зрадником української нації. Для президента Порошенка і для всієї української нації настає момент істини: почне Порошенко очищати Україну від зрадників, чи сам покаже себе зрадником, і тоді Порошенка треба буде розцінювати як ворога української нації, який підлягає негайному усуненню з посади президента України.

Юрій ГОНЧАРУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини