MENU

Блок Порошенка на Харківщині знімає свого кандидата на користь фронтовика - джерело

8332 8

Кандидат від Блоку Порошенка по 175 округу в Харківській області зніме свою кандидатуру на користь кандидата від Народного Фронту. Про таку ймовірність повідомило джерело в Харківському обласному штабі Блоку Порошенка.

За словами джерела, теперішній кандидат від пропрезидентської партії Євген Головко, на жаль, не має перспектив на обрання на цих парламентських виборах.

«Сподіватися на перемогу Євгена Головка не дають останні соціологічні дослідження, які ми провели в кінці вересня. Ми вважаємо, що поразка цього кандидата разюче негативно вплине на імідж Президента та його партії на Харківщині. Крім того, це унеможливить усі перспективи для підвищення авторитету нинішньої влади в області загалом», - відзначило джерело.

Також, на думку джерела, це зніме усі питання про можливий злив 175 округу Блоком Порошенка для колишнього одіозного регіонала Володимира Кацуби, який йде до парламенту самовисуванцем.

«Ми готові підтримати єдиного кандидата від демократичних сил, який має найбільші шанси на перемогу. Сподіваємося на таке ж рішення інших демократичних сил, які висувають своїх кандидатів на цьому ж окрузі», - заявили у штабі.

Відтак, Блок Порошенка вирішив підтримати Сергія Кузана від Народного Фронту. Про своє рішення обласний штаб повідомить уже найближчим часом – стверджує джерело.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини