MENU

Я отказался от награды, которую сегодня должен вручать Попов — Бригинец

472 0

Відмовився від чергової відзнаки «за вагомий внесок», яку сьогодні від імені голови Верховної Ради України  В. Литвина в Музеї історії Києва має вручати голова КМДА О. Попов.

Я не є принциповим противником нагород. Навпаки, я вважаю, що це добре, коли влада відзначає людей за певні здобутки в будь-якій формі: від папірця з подякою до ордену, усіяного діамантами. Питання лише в тому, що це за влада. Після прийняття «мовного закону» і повної дискредитації ВР, яка сплюндрувала інтереси України, після зрадницьких дій В. Литвина,  я не можу прийняти відзнаку від людини, яка працює проти України.

Крім того, цю відзнаку вручає голова КМДА О. Попов, з чиєю діяльністю я пов’язую повний занепад Києва і сприяння знищенню самоврядування в столиці.

Він людина , яка мала б захистити Київ, а натомість пасивно спостерігає, як його однопартійці знищують наше улюблене місто, приймаючи ганебний закон про столицю, про бюджет , який грабує Київ, та новий містобудівний закон, що дав можливість розпоясатися забудовникам.

Третьою причиною відмови є місце, де проводитиметься нагородження. Універсам-музей на вул. Б.Хмельницького,7 - це споруда ганьби, яка не лише небезпечна для відвідувачів, а й символізує повну деградацію київської влади, яка неспроможна відрізнити історію від торгівлі , музеї від універсамів, і Київ від Хацапєтовки. Тож обійдуся без подарунків від влади.

Свого часу Київрада рекомендувала мене та багатьох інших видних киян на нагородження почесною грамотою ВР. Сьогодні в Музеї історії Києва заплановано відзначення помітних особистостей Києва почесними нагородами та подарунками.

Нагадаю, у травні 2012 року я та кілька моїх колег-опозиціонерів по Київраді вже відмовлялися від отримання з рук О. Попова  ювілейної нагороди присвяченої 1530-річчю Києва.

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини