MENU

Чому бойкот російської продукції один з шляхів порятунку України?

4228 6

Чому бойкот російської продукції один з шляхів порятунку України?

 

На жаль навіть в умовах війни з Росією я мало не щодня стикаюсь з найрізноманітнішими проявами українського цинізму серед "патріотів". Будучи не в змозі відмовитись від далеко не найнеобхідніших продуктів речей чи послуг російського походження "патріоти" вигадують все нові і нові виправдання для свого пожиттєвого цинізму. Ніхто не зможе мені назвати жодного переконливого аргументу чому людина з жовто-синьою стрічкою на сумці купує в супермаркеті снікерс. Жодного, крім цинізму. Це не ліки, не деталі які неможливо знайти від іншого виробника - це предмет отримання такого собі задоволення яке насправді нічого не варте. Такий цинізм я зустрічаю зараз на кожному кроці і якщо чесно мене починає від нього вже вивертати.

 

Вчора я купила мультиварку Мулінекс в магазині Comfee, лікар прописав сувору дієту і тому ми з чоловіком фактично за останні гроші вирішили купити мультиварку. Хоч я все перевірила, але вдома на клапті паперу знайшла інформацію, що імпортер Росія, в Комфі звичайно її назад не прийняли і гроші не повернули. Знайшли дешевшу мультиварку на Rozetka.ua, фірми Філіпс, на сайті все перечитали - жодної згадки про Росію. Привозять з доставкою - на коробці та ж сама історія - імпортер Росія. Відправили кур'єра назад на склад разом з Мультиваркою. В результаті я без мультиварки і без грошей. І хоч я судитимусь із Комфі я майже впевнена, що це закінчиться нічим.

 

Але до чого це я веду. В умовах війни, коли щодня від рук росіян за наказом російського президента гинуть наші солдати українці продовжують віддавати колосальні гроші окупанту. Пожертвувавши сто чи навіть тисячу гривень на українську армію в сухому залишку ми віддаємо на армію окупанта в сотні разів більші суми. Саме тому Росія продовжує захоплювати наш ринок, саме тому вибір з кожним днем стає все меншим і окупант без зброї захоплює і паралізує нашу економіку і наш мозок, бо якщо людина не здатна відмовитись від Снікерсу чи мультиварки то хіба вона відмовить допомагати окупанту під страхом смерті? Хіба адреналін в голову вдарить.

 

І не варто говорити про наших солдат які захищають Україну на сході - це одиниці в порівнянні з населенням України, яке насправді щодня в магазинах зраджує тих хто там гине. І хай говорять багато, але сьогодні я буду песимістом - з такими українцями перемога України в цій війні неможлива. І нам доведеться заплатити страшну ціну за такий цинізм і безпринципність і платитимемо ми не папірцями які віддаємо в магазинах, а життями, своїми і наших рідних і друзів - вже платимо.

Kateryna Chepura


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини