MENU

На Черкащине коммунисты забросали избирателей жалкой рекламой. ФОТО

717 0

По пів дня у центрі міста стоїть агітаційний намет міської Комуністичної партії України. Агітатори розповсюджують партійну газету та агітаційну листівку кандидата–комуніста Нікітченко Ольгі Петрівни. Велику здивованість викликає саме листівка.

Вона виконана на простому білому принтерному папері  А4 формату. Фото кандидата Ольгі Некітченко – старе, ще з місцевих виборів 2010 року. На першій сторінці автобіографія, яка написана дуже стисло і досить офіційно. На другий сторінці – передвиборча програма, яка подавалась до ЦВК при реєстрації. Складається враження, що все зроблено швидко і аби було. Саме вражаючи те, що листівка роздрукована накладом 70 000 примірників. Як кажуть, якщо брати не якістю, то кількістю. Але в даному випадку ця формула навряд чи буде робити, бо це спрацьовує більше з грішми.


На фоні початку передвиборчої кампанії, коли до округу прибули численні агітаційні автомобілі з агітаторами, теперішня робота місцевого осередку КПУ виглядає не дуже  активною.

Комуніст Ольга Нікітченко  - єдина жінка серед усіх кандидатів в Верховну Раду України на Смілянському округу. Була висунута Комуністичною партією, працює першим секретарем смілянського осередку КПУ.



bezmandata

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини