MENU

Янукович любив своїх собак набагато більше, ніж людей

6005 0

 

І ще раз про Межигір'я. У минулу п'ятницю я поїхала туди вдруге, щоб подивитись кінологічний центр і авто Януковича. Авто мене не сильно вразили. Розумію, що вони коштують мільйони, але в принципі цього я і очікувала, а от кінологічний центр здивував. Вперше почабила таких собак. Це тібетський мастиф. Кінолог нас запевнив, що таких собак в Україні більше не має. У продажі можна знайти тібетських собак, їх теж чомусь називають мастифами, але це не вони. А справжні тібетські мастифи є лише у Китаї і в Межигір'ї. У Китаї таких собак можуть собі дозволити тільки багатії і політична еліта. Яким чином, вони потрапили до Януковича? Не знаю. Їх продаж закордон заборонений, хіба що це подарунок від китайської влади. Вартість такої собаки - квартира у Києві. 

Собаки у кінологічному центрі у Межигір'ї у прекрасному стані. У них там є окремий тренажерний зал, басейн, пологовий центр. Усього десь 20 собак. Переможці різних конкурсів. Можна побачити англійського мастифа, який жив у будинку Януковича. Собака величезна, тому він не забрав її з собою. І ще азіатські вівчарки. 

Поки що центр офіційно не оформлений і кінологи не мають права розводити цуценят. Але думаю ці собаки і далі мають бути в одному місці, тут знають, як за ними доглядати, дресирувати і т.д.. А у Межигір'ї спокійно можна проводити міжнародні виставки. 

Собаки Януковича - зараз точно не першочергова проблема в Україні. Я тільки хотіла сказати, що Янукович любив своїх собак набагато більше, ніж людей. Незалежно від того, це були його виборці чи члени власної партії. 

(фото з інтернету, собак у кінологічному центрі фотографувати не дозволяють).

Kristina Berdynskykh


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини