MENU

Прийняття пакету антикорупційних законів міністр юстиції назвав історичним

4802 0

Друзі, сьогодні парламент прийняв без перебільшення історичне рішення, ухваливши пакет урядових антикорупційних законів. Це той інструмент, завдяки якому вдасться нарешті викорінити корупцію як явище із життя українців.

Так, депутати підтримали Антикорупційну стратегію на 2014 – 2017 роки та проект Закону про систему спеціально уповноважених суб'єктів у сфері протидії корупції, який дасть змогу створити Антикорупційне бюро.

Також парламентарії прийняли законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів. Цей документ дозволить відкрити інформацію про те, хто є реальними власниками українських підприємств.

Були підтримані проект Закону про запобігання корупції, проект Закону про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення та проект Закону про прокуратуру.

Хочу окремо подякувати громадськості та Реанімаційному пакету реформ, які взяли активну участь у розробці прийнятого пакету антикорупційних законів. Тих законів, яких нині вкрай потребує Україна.

Павло ПЕТРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини