MENU

Хто і як влаштував вчора провокацію під ВР

6023 4

По суті вчорашнього - "братчики" Корчинського влаштували біля Верховної Ради провокацію, як завжди. Від імені Комітета Визволення Полів'язнів запросили людей під парламент (ніби-то вимагати реабілітації в'язнів минулого режиму), а там втягнули в абсолютно непотрібну бійку. Як завжди, "братчики" втекли до найгарячішого моменту, і замість винних міліція пов'язала геть не причетних. Зокрема - Євгена Чепелянського (позивний "Хрест"), командира взводу з батальйону ОУН, нашого друга. Пов'язали його, бо за старою звичкою, коли почалася маханина, він вдягнув балаклаву (правильна, до речі, звичка). Чепелянський зранку сам казав, що ніяких провокацій не потерпить, що сьогодні мусить бути просто свято, що без потреби розхитувати ситуацію - то злочин і все таке, тож коли ми з друзями дізналися, що він арештований - спочатку просто не повірили. Потім вирішили, що то якась помилка, вийде за кілька хвилин. Потім - що треба таки їхати під РУВС, бо щось неприємний момент затягується. Коли хлопців протримали до ночі без висування обвинувачення, тобто повз всяку законну процедуру, стало ясно, що міліція не просто довго порпається, вона відверто і впевнено тягне час, - чи то чекаючи вищіх вказівок щодо затриманих, чи то свідомо мстячи ветеранам за приниження минулої зими.

 

А потім виявився другий неприємний момент - обісрана диванна сотня, яка вже рік верещить "вішати на ліхтарях! вбивати! народна люстрація! от повернуться озброєні хлопці з фронту - вони їм покажуть!", як тільки на вулицях дійсно запахло порохом, застогнала - "бандити-хулігани! садити-судити! з цієї голоти людей не буде! вам би тільки революцію!"

 

А потім виявився третій неприємний момент - жодне падло, яке по трупам Небесної Сотні пролізло у владу, жоден мудак, якому зимова революція розчистила дорогу в парламент, так і не приїхав, щоб хоч з'ясувати, що сталося і кого там тримають. Вони ж бо хочуть голосів диванної сотні, не сваритися з диванною сотнею їм зараз дорожче, ніж потурбуватися за долю ветеранів війни.

 

А потім з'ясувався четвертий неприємний момент - міліція відчула, що суспільство заради будь-якого порядку готове знову лизати їй чоботи. Коли хлопці під Голосіївським РУВС спробували запалити кілька шин (по правді - холодно було, хотілося і символізувати боротьбу, і просто зігрітися), міліція міцними лавами, зі щитами та кийками відтіснила натовп протестуючих, а шини погасила вогнегасником.

 

З усього вищевикладеного можна зробити кілька простих висновків:

 

По-перше, шановні українці, шановні герої Майдану, шановна нескорена нація, скоро мусора вас знову почнуть єбати. Вони вас і так єбуть весь цей рік, - убивці Небесної Сотні не покарані, регіонали не сидять, зброя як була тільки у міліції, у неї і залишається. Але тепер вони можуть єбати вас активно - сила знову на їх стороні, тепер вони це знають.

 

По-друге, якщо якомусь романтику таки прийде в голову шалена думка добитися справедливості власною гвинтівкою, якщо якийсь ветеран надумає пристрелити якогось Єфремова чи Шуфрича - ви цього романтика з переляку самі в тюрмі і згноїте, назвавши терористом і провокатором.

 

Скоро вас знову будуть чавити мажори на дорогих машинах, а міліція знову буде кошмарити ваш бізнес. Депутати зате будуть у вишиванках.

 

Єдиний хороший момент - "Хрест" таки вийшов, за нього поки можна не хвилюватися.

Дмитро РІЗНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини