MENU

Сили АТО заявляють, що не використовували сьогодні в Донецьку Точку-У

4394 2

Оперативна інформація станом на 17:15

Неконтрольовані терористичні збройні формування двічі намагались штурмувати позиції сил АТО на території Донецького аеропорту. За підтримки мінометів та гранатометів здійснили атаки на наші підрозділи. Спільними зусиллями захисників аеропорту та підрозділів вогневої підтримки атаки відбито, втрат серед українських військових немає.

Будь які повідомлення щодо використання українськими військовими ракетного комплексу Точка-У для обстрілу Донецька є такими, що не відповідають дійсності та спрямовані на дискредитацію сил АТО. 

Відео, яке використовується як доказ того, що українські військові нанесли ракетний удар, з’явилось у мережі Інтернет ще чотири місяці тому.

Сили АТО дотримуються умов тимчасового припинення вогню, відкривають вогонь у відповідь лише по розвіданим вогневим точкам бойовиків, за будь-яких умов не ведуть вогонь по позиціях бойовиків якщо це може завдати шкоди мирним мешканцям регіону.

Протягом дня неконтрольовані терористичні збройні формування неодноразово обстріляли наші позиції в районі населених пунктів Кам’янка, Рідкодуб, Малоорловка, Нікішино, Авдеєвка. 
Обстановка в районі Маріуполя та на півдні зони АТО контролюється силами АТО.

Прес-центр АТО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини