MENU

Антинародное правительство Азарова утвердило антинародный бюджет

773 0

Діючий уряд «золотих унітазів» Миколи Азарова затвердив проект бюджету на наступний рік. З впевненістю можна констатувати, що цей проект є антисоціальним, оскільки рівень життя українців не підвищує.

«Бюджет абсолютно реалістичний, всі фінансові показники оптимально збалансовані, нарощування надходжень до бюджету у першу чергу планується за рахунок зростання економіки на рівні 4,5% … прогноз інфляції запланований на рівні 5,9% … мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працюючих осіб зросте на 8,7%», - підкреслив міністр фінансів Колобов.

Відповідно до конкретних цифр, які вже оприлюднені у ЗМІ, наступного року пересічні українці можуть сподіватись на зростання мінімальної заробітної плати протягом року аж (!!!) на 96 грн.: з 1 грудня 2012 року вона становитиме 1 134 гривень, а з 1 грудня 2013 року – 1 230 гривень. Зростання становить 8,5%.

Прожитковий мінімум у 2013 році, згідно з проектом держбюджету, протягом року зростатиме аж (!!!) на 50 гривень: в середньому на одну особу з 1 січня 2013 року в розмірі 1 110 гривень, а з 1 грудня 2013 року – 1 160 гривень. Тут зростання становить лише 4,5%.

Цифри стверджують, що реального зростання зазначених показників практично не відбудеться, а відбудеться лише їх індексація, відповідно до зростання інфляції (5,9%). Отже слова прем'єра Азарова, буцім проект держбюджету визначатиме підвищення добробуту людей є брехнею.

Поки що невідомо, на скільки зростатимуть видатки на утримання Адміністрації президента, уряду, Верховної Ради, МВС, Прокуратури та інших державних органів.

Володимир МАНЬКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини