MENU

СБУ затримала російського найманця на прізвисько «Перший». ФОТОФАКТ

5481 2

21 жовтня ц.р. контррозвідка СБУ затримала поблизу н.п. Дебальцеве Донецької області громадянина РФ Устінова Федора Вікторовича, 1983 р.н., зареєстрованого у Новоросійському регіоні РФ. Про це повідомляє прес-центр СБУ. 

При ньому було посвідчення терористичної організації «ДНР» на його ім’я із зазначеною посадою «стрілець».

Затриманий росіянин був одягнутий у військову форму морської піхоти РФ. При затриманні у нього вилучено РПК-74 з набоями та споряджений РПГ-18 «Муха».

Затриманий громадянин Росії визнав, що ще у квітні ц.р. прибув в Україну спеціально для участі у бойових діях на боці т.зв. «ДНР». Серед бойовиків він мав прізвисько «Перший». 

У мобільному телефоні росіянина знайдено матеріали та фотографії, які підтверджують його активну участь у незаконних військових формуваннях «ДНР».

Тривають оперативно-слідчі дії.

СБУ через «гарячу телефонну лінію», відкриту для громадян Російської Федерації для звернень родин російських військовослужбовців, які розшукують своїх рідних і близьких на території України, повідомить родичів громадянина РФ Устінова, що він знаходиться в Україні,  утримується у нормальних умовах, стан його здоров’я задовільний. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини