MENU

Партия регионов по всем фронтам готовится тотально фальсифицировать выборы - Турчинов

675 0

 

Чиннавлада вже остаточно зрозуміла, що вигративибори  не зможе ні за допомогоюсвоїх фальшивих рейтингів, ні за допомогоюінших технологій, які хоч якимсь бокомще лежать в межах Конституції тазаконодавчого поля.


Саме тому, фальшуваннявиборів залишається для них єдинимспособом утриматись у своїх кабінетах.


Вчора відбулосьбезпрецедентне рішення ЦВК… Хоча, чомудивуватись, останні два роки Українаперетворилась на країну безпрецедентнихрішень… Так ось, вчора повністюпідконтрольна Адміністрації президентаЦВК скасувала своє рішення щодо проведенняжеребкування по кожній виборчій комісіїдля визначення членів дільничнихкомісій. Тепер жеребкування стосовноскладу дільничних виборчих комісійпроводитиметься в цілому по кожномуокругу. Це нонсенс, тому що, по-перше, невідповідає Закону про вибори, а, по-друге,чисельний склад дільничних комісійскрізь різний… Як в такому разі виходитиіз ситуації, ЦВК не визначилось, алепообіцяло донести своє рішення догромадськості, коли зі штабу Партіїрегіонів до них надійде роз‘яснення.Таким чином ПР, зареєструвавши близько50-ти! технічних партій, не залишитьжодного шансу опозиції на отриманнячленів дільничних виборчих комісій підчас жеребкування, яке відбудеться наповністю захоплених владою окружнихвиборчих комісіях.


ПР по всіхфронтах готуєтьсятотально фальсифікувати вибори… Чоголише вартує їх законопроект, який вонизібрались проголосувати на тому тижніу Верховній Раді, стосовно змінзаконодавства пробланки суворої звітності. Зацими «маленькими поправочками» виборчібюлетені та інша виборча документаціїбільше не відноситимуться до документівсуворої звітності.


Що це означає? Це означає,що друкувати, зберігати та знищувативиборчі бюлетені Партія регіонів теперзможе без обмежень навіть в підвалахвласних офісів.


Той факт, щояк мінімум за рік до виборів, згідноз рекомендаціями міжнародних установ, змінидо виборчого законодавства  прийматине можна, нікого не бентежить.


Ну і що, що світ не визнаєці вибори? Зате покращення для декількохсімей продовжить відбуватись?!


 Александр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини