MENU

Кузьмин и Богословская опозорились перед американцами и европейцами на форуме YES

7914 30

 


«Ренат Кузьмин,глава МИД Грищенко и Инна Богословская - "герои" нынешнего YES. Я не помнютакого позора украинских властей!!! даже Януковичникогда так не позорился» - пишет журналистка Кристина Бердинских.  

 

«Тему ЮліїТимошенко організатори поставиливідразу після російського обіду з ікрою,блінами, водочкою, перепілками таБурановськими бабушками... Оригінальнийпідхід "пом"якшити тему". Насцені Немиря та Інна Германівна та РінатКузьмін. Мда...» - рассказывает в Фейсбуке исполнительный директор «Института массовой информации»,журналист  Вікторія Сюмар.


"Весь пафосІнни Германівни з розповіддю про те, якТимошенко підробила газові директиви Немиря розбив однимкроком: попросив підняти руки тих, хтовважає, що причина справи Тимошенколежить у кримінальній площині. Дві підняті в залі руки стали вирокомвсім зусиллям влади та найнятим нимипіарслужбам. Кучма, Пінчук, Квасьнєвський,Більдт і навіть Королевська сиділи зопущеними руками:)"


«РенатКузьмін, який оголосив, що ніколи не бувприхильником жодної партії, щойнозаявив: У ГПУ є достатньо підстав, щобивисунути проти Тимошенко нові звинувачення. Гробова тиша в залі нафоні кам"яних обличь американців таєвропейців. Схоже,навіть російські Бурановські бабусіситуацію на вечір вже не виправлять...


"А теперьпубличный выпад Кузьмина в сторону США:«Мы намерены предъявить экс-премьеруновые обвинения. Я обращаюсь к властямСША, чтобы они дали добро поездкуследователей прокуратуры в США чтобыдопросить Лазаренко, Мельниченко чтобыдопросить их и установить истину».



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини