MENU

Хто очолює алкогольне лобі в Київраді

9477 0

 

Алкогольне лобі Київради святкує перемогу. Проект рішення про заборону продажу алкогольних напоїв в столиці після 22.00 в магазинах і МАФах відправлений на доопрацювання в постійну комісію Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики, яку очолює вже відомий нам троєщинський корупціонер Карпенко Анатолій Якович з фракціі "УДАР-Солідарність". Для непосвячених поясню: алкогольне лобі в Київраді відправило цей проект в комісію до корупціонера Карпенка не даремно, адже всім зрозуміло, що цей власник троєщинських наливайок нічого доопрацьовувати не буде, а просто поховає проект рішення, який мав на меті зробити Київ тверезішим, здоровішим та більш європейським.


Алкогольне лобі Київради, до якого в більшості своїй входять депутати "мегафракціі УДАР-Солідарність", на останній сесії, лобіюючи свої бізнес-інтереси, жорстко погоріло і серйозно засвітилося в інформаційному просторі. Фото депутатського планшета, на якому чітко видно, як в групі "Мегафракція)" робиться розсилка, де з посиланням на когось впливового, хто проти вище згаданого рішення, дається депутатам з фракції "УДАР-Солідарність" вказівка голосувати цей проект за основу і відправляти його на доопрацювання в комісію до троєщинського корупціонера Карпенка. Хто ж такий впливовий дає депутатам з "мегафракціі" вказівку, як голосувати по антиалкогольному проекту рішення? Враховуючи, що в "мегафракціі" декілька центрів впливу, які часто відстоюють абсолютно протилежні точки зору і представляють різні бізнес-групи, то вказівку їм валити антиалкогольне рішення мав хтось дійсно впливовий, який має вплив на всю фракцію "УДАР-Солідарність".

 

Наприклад, Київський мер Віталій Кличко... І не треба цьому дивуватись, адже ще зовсім недавно Віталій з братом активно рекламували відомі алкогольні бренди "Немірофф", "Чернігівське" і здоров'я Nаціі їх абсолютно не хвилювало...

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини