MENU

Українці беруться контролювати владу, не прочитавши Конституцію - блогер

10537 4

Найбільша проблема нашої громади зараз у тому, що вона сама толком не знає, чого вона хоче, і не стільки контролює політиків, котрих вона собі обрала, скільки комизиться.

Якщо ми хочемо, щоб у нас у країні була європейська демократія і верховенство Закону, то треба як мінімум прочитати Конституцію і розібратися, хто за що в нашій Державі відповідає, і хто на що уповноважений. Бо коли жителі Донбасу питають у Президента (ЯКИЙ НЕ ПРИЗНАЧАЄ І НЕ ФОРМУЄ УРЯД) чому вчасно не платять пенсії, то це - дурна вата спитала. А коли ми обурюємося, чому Порох нікого не посадив і чому він допустив Звягільського у Парламент - то це ми тіпа контролюємо владу і вимагаємо змін.

Щоб отак взяти всіх і посадити - потрібна диктатура, але диктатури наші борці за очищення влади теж не хочуть. Коли Президент продавив "Закони про особливий статус" - ми зчинили гвалт: Порошенко перетворюється на Януковича! За що стояли на Майдані??? Коли на порозі ВР показався ненависний нам Фіма Зв'ягільський ми вимагаємо. щоб хтось порушивши Основний Закон, взяв його за вухо і вивів з приміщення, бо нам таке не наравиться.

Визначіться нарешті, чого ви хочете. Якщо Демократії - то доведеться терпіти в Парламенті те, що обрали жителі Донбасу, бо вони - теж громадяни України і мають право голосу. Якщо ви не хочете бачити те неподобство. яке обирають несвідомі жителі Донбасу (і Дніпропетровщини, між іншим, теж) - то погоджуйтеся на Диктатуру. Дайте Главі Державі карт-бланш і перестаньте слухати тих, хто на язиці окупантів верещить "властьнассліваєт!!!".

Dniprovska Sophia


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини