MENU

Соболєв: Ми повинні забути про практику голосування за інших. ВІДЕО

4789 0

Персональне голосування у Раді - це найважливіший момент, який повинен зафіксувати, що парламент працює за європейським зразком. Про це сьогодні з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат Сергій Соболєв.

"Найважливіші рішення, які ми маємо ухвалити, ми повинні розпочати з себе. Ми повинні забути про практику голосування за інших саме тому персональне голосування - це найважливіший момент, який повинен зафіксувати, що парламент працює за європейським зразком" - зазначив нардеп.

Крім того, Соболєв наголосив, що потрібно припинити "страшну практику так званого позаблокового статусу", який зруйнував обороноздатність країни і не дає можливість "дивитись в перспективи Європейського союзу і НАТО".

Третім завданням політик назвав це комплекс реформ, який повинен змінити країну, який повинен зробити європейські стандарти для нашої України.

Також Соболєв наголосив, що вівторок (2 грудня - ред.) повинен стати останнім днем, коли в країні буде сформоване вище політичне керівництво парламенту, парламентських комітетів і буде сформований український уряд.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини