MENU

«Ні тиску на бізнес», «Ганьба», «Твердохліб — Геть» - у Києві протестують біля податкової. ФОТО

7898 5

У Києві працівники «Укррічфлоту» мітингують біля податкової інспекції у Подільского району. Про це повідомляє кореспондент UAINFO з місця події.

Декілька сотень працівників трудового колективу АСК «Укррічфлоту» зібралися на мітинг біля будівлі Державної податкової інспекції у Подільському районі м.Києва. Люди одягнені в жилети білого кольору з назвою підприємства, в руках тримають плакати з написами «Дайте підприємству працювати», «Твердохліб — Геть», «Ні тиску на бізнес», «Не дамо знищити національного перевізника». Періодично вмикають сирену та скандують "Ганьба", "Дайте підприємству працювати" та інші.

Представник протестуючих розповів, що внаслідок перевірки податковою було безпідставно донараховано податків та зборів на загальну суму в 21 мільйон гривень. Це відбувалося під керівництвом начальника ДПІ в Подільському районі Марини Твердохлєб, яка до призначення (в червні 2014 року) більше дев'яти років займала керівні посади на підприємствах річкового транспорту, що є прямими конкурентами «Укррічфлоту».

Відповідно до законодавства України Твердохлєб, маючи очевидний конфлікт власних інтересів з інтересами «Укррічфлоту», повинна була повідомити вищі податкові органи про наявність такого конфлікту і відмовитися від перевірки, що дозволило б об'єктивно оцінити діяльність підприємства.

Всі можливі заходи з адміністративного оскарження незаконно винесених податкових повідомлень-рішень, які вжив «Укррічфлот», не дали жодних результів.

Працівники АСК «Укррічфлоту» вимагають наступне:

1) звільнення начальника ДПІ в Подільському районі Марини Твердохлєб;

2) належний розгляд адміністративної скарги та застосування податкових повідомлень-рішень; 

3) припинення тиску за участю податкової міліції.  

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини