MENU

Терористи порушують режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових

4309 0

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною. Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону та оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. 

У відомстві повідомляють, що терористи регулярно обстрілюють не тільки позиції українських військових, але й пости прикодонників.

"Так, вчора російські найманці з 13.40 до 14.00 здійснили мінометний обстріл контрольного поста в районі н.п. Трьохізбенка, на якому несуть службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Міни розірвалися неподалік посту. Ніхто з військових не постраждав.

Крім того, з 20.30 до 21.20 незаконними збройними формуваннями здійснено обстріл з «Граду» спільного блокпосту в районі н.п. Майорськ. Постраждалих немає."

"Протягом доби ведення повітряної розвідки терористами за допомогою БПЛА не зафіксовано." - також зазначено у повідомлені.

Крім того, прикордонники повідомляють, що їм вдалося затримати одного з посібників терористів. 

"Вчора на одному з контрольних постів в районі н.п. Водяне прикордонний наряд під час несення служби затримав громадянина України, який причетний до терористичної діяльності. Інформацію про нього прикордонники отримали від співробітників СБУ. Чоловіка виявили в одній з автівок, в якій він слідував в якості пасажира з території тимчасово підконтрольної НЗФ."


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини