MENU

Радикальна партія позбавила посад депутатів, які голосували за диктаторські закони - заява партії

8255 0

Сьогодні Верховна Рада прийняла рішення про позбавлення керівних посад в комітетах тих депутатів, які голосували за закони 16 січня.

У своїй заяві з цього приводу Радикальна партія Олега Ляшка привітала український парламент та весь український народ із черговим кроком до встановлення політичної справедливості.

«Результатом того злочинного голосування стали масові побиття протестувальників під час Революції Гідності, сотні людей загинули та отримали поранення. Недостойна поведінка окремих депутатів 7-ого скликання привела до ослаблення української держави,  іноземної агресії, втрати територій та гибелі тисяч людей» - говориться в заяві.

«Винуватці цієї трагедії не мають ніякого морального права не те ,  що керувати комітетами Верховної Ради, а навіть дивитися в очі своїм виборцям. Настане час, і їх вчинки отримають і відповідну юридичну оцінку з боку правоохоронних органів.

Радикальна Партія Олега Ляшка дякує колегам по коаліції за підтримку ініціативи лідера партії. Зазначаємо, що розгляд відповідного питання відбувся із дотриманням усіх процедурних норм, із обговоренням у комітеті з питань регламенту та змістовною дискусією в сесійній залі» - сказано   в  документі .

Як відомо, Верховна Рада двічі голосувала за проект постанови О.Ляшка, бо під час першого голосування один з депутатів більшості був помічений у голосуванні за свого колегу. Це стало першим випадком переголосування у парламенті нового скликання, коли депутати самі підняли питання  про   повернення до голосування через порушення процедури.   Так само РПЛ вважає проявом гідної громадянської позиції голосування більшості депутатів за   позбавлення права займати посаду заступника керівника комітету депутата Олеся Довгого, який поки що уникає заслуженого покарання за свою діяльність у місті Києві та за підкуп виборців під час виборів Верховної Ради.

У своєму зверненні Радикальна партія попереджає всіх подільників Януковича: «Вас поки що не чіпають фізично. Спокутуйте свої гріхи перед українським народом, повертайте награбоване, але і не думайте мріяти про повернення до влади».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини