MENU

Стиль роботи парламенту можна охарактеризувати як «радикал стайл» - Карасьов

6572 1

«Цього тижня Радикальна партія задала стиль роботи парламенту, його тепер можна охарактеризувати як «радикал стайл» - так прокоментував для 

UAINFO підсумки першого тижня роботи Верховної Ради політолог Вадим Карасьов. Експерт вважає, що загалом парламент попрацював успішно, Уряд запропонував зрозумілу і доступну програму реформ, а депутати провели конструктивне та предметне обговорення цієї програми. В результаті - міністри мають річний імунітет, а депутати - сатисфакцію від урахування їх пропозицій.

“Проте найбільше запам’яталися для виборців дії депутатів від Радикальної партії. Саме вони організували перше блокування трибуни, добилися позбавлення посад депутатів, що голосували за закони 16 січня, і за компанію, навіть в буквальному сенсі, виштовхали з керівної посади Олеся Довгого.  Подібний жорсткий та результативний стиль роботи відображає загальний радикалізм у суспільстві, і тому дії команди Ляшка знаходять підтримку виборців. Поступово на цей стиль починають орієнтуватися молоді депутати з особливою думкою, які входять до інших фракцій, або є позапартійними. Це переважно вчорашні активісти громадянського суспільства чи комбати АТО” - сказав Карасьов.

       

Подібний стиль Радикальна партія проявляє і поза парламентом, втручаючись у конфлікти у Вінниці чи проводячи люстрацію міського голови Запоріжжя - вважає єксперт. «Вже зараз зрозуміло, що робота Верховної Ради буде непростою, радикалізм і надалі буде залишатися популярним трендом, а його виразники - будуть в центрі уваги ЗМІ» - прогнозує Вадим Карасьов.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини