MENU

Як «руський мір» може використовувати українців «в темну»

5811 3

 

Студентів підбурюють до організації "Майдану 3.0". Навіщо Кремлю посилати на убій своїх бійців, якщо можна розхитати ситуацію в Україні руками самих українців? Тим більше, що студентських рук - мільйони, а за ними і інші підтягнуться (досвід українських революцій 1990-го, 2004-го, 2014-го).


Чи існує проблема? Напевно, що існує. Державі потрібно економити. На всьому.


Але деякі діячі замість вирішення проблеми - одразу кличуть на барикади. Звичайно, це ж цивілізований процес - тривалий: потрібно вивчати загрози, вступати в переговори з урядом, наводити аргументи. У Путіна немає на це часу. Ціна нафти та курс рубля - у крутому піке.


Тож і використовують росіяни усі невдоволенні групи. Мета зрозуміла: знести чинну владу чужими зусиллями та в'їхати в Київ не на танках, а на білому коні. Причому використовувати українців можуть "в темну". Людина може і не здогадуватися, що своїм прагненням до ідеальної України працює на поширення "руськогоміру".


Те, що у перших рядах армії Путіна (свідомо чи не свідомо) виявилися студентські профспілки, мене не дивує. Ще з часів свого студентства у КПІ пам'ятаю, що у керівництві профспілки були одні мудаки. Деякі досі там залишилося. А минуло вже 10 років...


Тож, готуйтеся, панове. Попереджений - озброєний...

Oleksii Bratushchak


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини