MENU

Про що розповість Instagram українських зірок?

1708 0

Як тільки в житті зірки трапляється щось цікаве, вона тут же дає знати про це своїм фанатам. Кращий спосіб аби повідомити про заручини, турне на підтримку нового альбому або просто про відпустку - це соціальні мережі. Саме через них фанатам найпростіше відслідковувати інформацію про своїх кумирів.

Соціальна мережа Instagram - на піку популярності. Достатньо розмістити фото і друзі будуть знати, де ти перебуваєш, чим пообідав або як проводиш своє дозвілля.

Українські селебрітіз не пасуть задніх і активно "постять" фото, що пов'язані як з роботою, так і з особистим життям. Ми вивчили профілі зірок українського шоу-бізнесу в додатку, який допомагає обмінюватися фотографіями і відеофайлами Instagram . На основі кількості підписників станом на 24 грудня ми склали рейтинг найбільш популярних людей України. Звичайно, варто відзначити, що деякі співачки (наприклад , Тіна Кароль, Руслана, Наталія Могилевська або Ірина Білик) не мають профілів в цій соціальній мережі.

Найпопулярнішою наразі є екс-солістка гурту "Віагра" Віра Брежнєва. На її рахунку близько 1,1 млн читачів, яких співачка радує фотографіями зі особистого життя та гастролей.  

Друге місце за чисельністю прихильників займає Анна Сєдокова. Більше 900 тисяч осіб слідкують за творчістю співачки, яка вже встигла розмістити 4,5 тисяч записів та фото. Анна одна з небагатьох зірок українського шоу-бізу, яка приділяє соціальним мережам велику увагу . В одному зі своїх інтерв'ю співачка зізнавалася, що в деякому роді спілкування в інтернеті для неї як робота, що приносить задоволення.

За збігом обставин, ще одна екс-учасниця "Віагри" закриває трійку лідерів Світлана Лобода. За активним життям співачки стежить біля 163 тисяч прихильників. Смілива та епатажна, уже встигла розмістити більше тисячі фото та відео.

 

 

Настя Каменських дещо нище у рейтингу, кількість її підписників становить близько 120 тисяч осіб. Співачка активно оновлює колекцію знімків з відпусток та буденного життя.

 

 

 Значно меншою популярнітю користується українська співачка Джамала. На її рахунку всього 9,8 тисяч шанувальників, проте це, напевно, є ознакою того, що вона багато працює. Тому не завжди є час на нові світлини. Тим не менше 866 фото розкажуть про життя співачки по той бік камери.

 

 

Анна Завальська, відома нині як екс-солістка гурту "Алібі", розпочала сольну кар'єру та рада ділитися фотокартками із концертів та їх закулісся. Вже більше 6,5 тисяч фанатів побачили біля 2 тисяч світлин. 

 

 

За активним життям та творчістю Анастасії Приходько стежать більше 4,7 тисяч прихильників. Співачка має активну життєву позицію, тому її сторінка переповнена світлинами, які це підкресюють: фото у вбанні з національною символіком, з бійцями АТО ви побачите мало не щодня.

 

 

Свій драйв та веселий настрій через фото та відео передасть Андрій Кульменко (більше відомий як Андрій Скрябін). Соцсторінку в мережі вже вподобали більше 2 тисячі фанів. Instagram цього виконавця присвячений творчій діяльності гурту співака "Скрябін", тому прихильникам легко стежити за афішею та закуліссям улюбленого гурту.

 

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини