MENU

Сумські волонтери привезли бійцям 15-го батальйону теплі речі і подарунки-обереги. ФОТО

1611 0

Сумські волонтери мережі "Вільні люди" відвідали цими вихідними 15-й батальйон 92-ї бригади. Привезли військовим теплі речі, солодощі та подарунки-обереги, які робляться спеціально для них небайдужими сумчанами.

Дорога туди виявилася складною та довгою, через туман видимість була дуже погана, а сама дорога у суцільних ямах.

"До хлопців доїхали по обіді. Там дуже брудно. На під’їздах все дуже мрячно. Розбита дорога, дощ, страшенний туман, а навколо табору всюди написи "Міни", - ділиться враженнями волонтер Андрій Букін.

За словами Андрія, військові гарно облаштувалися і приготувалися до зими.

"На даний момент побудовані величезні бліндажі у три накати, які в середині обшиті осб-плитою, стоять зварені на заводах буржуйки, зроблені нари, побудовані склади та столові для прийняття їжі.Все зроблено за рахунок спонсорів, небайдужих, волонтерів та людей доброї волі. На батальон пішли сотні тисяч "людських" грошей, а не Міністерства оборони. Ці хлопці були просто кинуті в ліси та посадки, їм дали лише одну команду: "Стояти!" Тепер все, що їм лишилось - зробити життя тут більш-менш цивілізованим", - розповів волонтер.

Нагадаємо, що ви також можете допомогти українським військовим, перерахувавши благодійні внески або долучившись до збору допомоги. Детальна інформація тут

Вільні Люди


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини