MENU

Янукович блефує: перед розгоном Євромайдану тривала конкуренція між Льовочкіним і Клюєвим

1861 1

Янукович блефує. Як я розумію, перед розгоном Євромайдану тривала конкуренція між Льовочкіним і Клюєвим за вплив на Януковича.

Клюєв через власних агентів у протестному середовищі хотів хотів тихо згорнути Євромадан. Це йому майже вдалося,більшість людей розійшлася,озвучку згорнули. Льовочкіна і Захарченка не влаштовула перспектива подарунку таких "лаврів" Клюєву. Льовочкін хотів підіграти радикальному Захарченку з однієї сторони, а з іншої скомпрометувати демократичних політиків,на яких покласти відповідальність за бійню.

Тому вночі на майдані і чергувала камера Інтера,тому ввечері, коли сцену звернули уже за командою Захарченка терміново на Хрещатик приїхала інша машина зі сценою, тому підтягнули тітушок-провокаторів,про яких зі сцени говорив активіст Правого сектора,тому близькі до Льовочкіна активісти зникли перед побиттям.

Ідея Льовочкіна була проста - показати Януковичу, що він вправніший від Клюєва у боротьбі з опозицією. Йому хотілося стати єдиним фаворитом,вправним в інтригах диктатором при обмеженому Януковичу. Був у нього хороший вчитель Медведчук, якому він заздрив і якого мріяв перевершити. Але не вийшло.

Демократичне суспільство і без Льовочкіна та його маріонеток дало собі раду.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини