MENU

Справжній масштаб катастрофи на Донбасі зрозуміємо лише весною

8291 0

Напишу непопулярне...

Справжній масштаб гуманітарної катастрофи на Донбасі ми зрозуміємо лише весною...

Саме тоді будуть відкриваютись квартири в багатоповерхівках Донеччини та Луганщини, в яких будуть лежати старі та немічні люди, саме мирні жителі, які просто за станом здоров'я не могли навіть вийти на двір у пошуках їжі та коштів, і до яких не добрались волонтери.

Скоріш за все, ми ніколи не дізнаємось реальної цифри таких фактів, бо більшість людей будуть на підсвідомому рівні відмежовуватись від реальності.

Війна жертв серед мирного населення не обирає, війна їх не запитує, чи Ти за Україну, чи Ти за щось ще... Нам треба усвідомити, що ця війна в прямому сенсі вб'є велику кількість наших громадян, як військових героїв, так і мирних українців, багато з яких взагалі ніяким чином не мають відношення ні до "ДНР", ні до "ЛНР".

Так, путін - велике х*йло, так, партія регіонів - купа мудаків, які кинули у вир війни саме тих, хто їм вірив найбільше, так, є ще багато причин, які призвели до того, що відбулось...це все так, але чи це змінить щось для цих людей...Ви скажете, що це війна, і будете праві, але...

Мене дивує відсутність Дня Всеукраїнської жалоби за загиблими мирними жителями Донбасу. За українськими мирними жителями, оскільки, коли будуть знаходити їх тіла, в кишенях знайдених будуть українські паспорти. Їх треба не забувати, якщо ми все ще хочемо, щоб Донбас був Україною. Чи вже не хочемо?

Євген БУДЕРАЦЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини