MENU

Бойовики 16 разів обстріляли позиції сил АТО

7499 0

Починаючи з 18 години вчорашнього дня, незаконні збройні формування 16 разів вдавалися до провокацій й обстрілювали позиції українських військових. Про це повідомив прес-центр АТО.

 

"Застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та міномети, бойовики вночі обстріляли донецький аеропорт, а з стрілецької зброї – околиці Чернухіно. Мінометного обстрілу зазнали населені пункти Старий Айдар, Золоте, Попасна, околиці Углегорська та Чермалика. 5 разів незаконні збройні формування відкривали артилерійський вогонь, у тому числі двічі із «Градів». Артилерійського обстрілу зазнали позиції наших військ в районах шахти «Полтавська» та населених пунктів Ленінське, Оленівка. Під вогонь з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» потрапили Золоте та Ольховатка", - йдеться у повідомленні.

 

"Незважаючи на чисельні провокації бойовиків, українські військовослужбовці впевнено контролюють ситуацію на лінії розмежування, проводять планові заходи відновлення боєздатності, забезпечують мир і спокій на звільнених від терористів територіях, а також всіляко допомагають мирним жителям", - додали в штабі АТО.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини