MENU

Отримання Порошенком біометричного паспорта це дурний сон, а не піар - блогер

2922 5

Ясно, що політики повинні піаритися. Їм потрібно вигравати вибори, а тому треба подобатися.

Але навіщо робити це настільки тупо? Я зараз про отримання Порошенком першого біометричного паспорту.

Він йому не потрібен. У нього, як президента, є дипломатичний, з яким в переважну більшість країн ЄС можна їздити без віз.

То навіщо Порошенку біометричний паспорт? Може тому, що він перший? В сенсі паспорт. Але і в сенсі Порошенко теж. Перший, основний, хазяїн?

Дурний сон, а не піар.

А вручив би він перші там, скажімо, десять паспортів пораненим бійцям, яких треба везти на лікування закордон - ну, хто би заперечував? Це і був би правильний піар - принаймні хоч хтось з українців від того виграв.

Тим більше, що впродовж усієї декади січня мені довелось щодня слухати і читати поясненя, що паспорти ще не видаються, бо канікули. Отже, вихідні і канукули не були перешкодою, щоб прийняти документи у Петра Порошенка?

Ціі жалюгідні потуги продемонструвати наближення до безвізового режиму з ЄС (уже, бачте, і паспорт перший біометричний видали) варті лише зневаги.

Так, технічні регламенти необхідно виконувати. Але рішення про запровадження для українців безвізового режиму все ж таки буде політичним. І без розмови про боротьбу з корупцією і реформу правової системи ніяк не обійдеться.

Тому першим нашому Президенту слід бути не в черзі за біометричними паспортами (тут можна було б і громадян вперед себе трохи пропустити), а у виконанні своїх обов"язків. Це і буде найкращим піаром. Але, судячи з усього, вже не буде.

Цікаво, а у кого біометричний паспорт номер два? У Марини чи Олексія Порошенків? Ми може у Яценюка?

І ще одне, шановні раби з паспортних столів і держслужби, ще ж будуть видаватися біометричні дипломатичні і службові закордонні паспорти. Не забудьте, кому потрібно віддати бланки з номером один.

Богдан ЯРЕМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини