MENU

Путін завжди перед переговорами грає м’язами, схиляючи до своїх умов - Бригинець

1846 0

Я тільки сьогодні з тих місць і можу пояснити, що відбувається в аеропорту «Донецьк».

Сьогодні вівторок, а значить має відбутися планова ротація половини захисників аеропорту. Хлопці відвоювали 2 тижні і сьогодні мають повернутися з того пекла. І от саме в цей момент путінські бандити заявили, що не випустять мирно наших хлопців (а у нас же зараз типу перемир’я). Вони розраховують на те, що стомлені бійці, які вже сьогодні ввечері планували прийняти гарячий душ і поїсти борщу, не під кулями, а в рідних кубриках, влаштують істерику, почнуть нервувати, панікувати. Дехто, ніде правди діти, почав це робити, про що повномасштабно повідомляють путінські українські ЗМІ, які у всьому шукають антиурядових сенсацій.

Нагадаю, ротації – за винятком кількох останніх – завжди проходили під обстрілами, тож небезпека справді є. Але ніде правди діти, раніше у зв’язку із тим, що була домовленість про мирні ротації, наших ворогів ми не обстрілювали з потужної зброї, лише, зі стрілецької. Тож, якщо сьогодні не відбудеться мирної ротації, то вона відбудеться в неустановлений час із боєм. Можливо, із втратами з нашої сторони, але точно із дуже значними втратами із боку росіян. Я чув радіо перехват і точно скажу вам, росіяни вмирати не хочуть. Вони сюди приїхали просто підзаробити.

Тож переконаний, що це загострення не призведе до повномасштабних змін, а природу цього загострення пов’язую із посиленням переговорного процесу навколо російсько-української війни. Путін завжди перед переговорами грає м’язами, провокуючи погоджуватися на мир, на будь-яких умовах.

Впевнений, що керівництво країни це розуміє і зробить усе можливе для того, щоб завдати чергової поразки Путіну.

От якби ще й деякі українські ЗМІ не воювали із Україною і не входили до складу інформаційних військових підрозділів Путіна…

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини