MENU

Народні депутати встали, коли зазвучали імена Героїв «Небесної Сотні». ВІДЕО

2226 1

Депутати Верховної Ради вшанували пам’ять загиблої «Небесної Сотні». Всі присутні парламентарі піднялися після того, як народний депутат Радикальної партії Андрій Лозовий почав зачитувати прізвища Героїв. За його словами це сталося через відсутність покарання за голосування.

«Депутат повинен нести відповідальність за результати свого голосування, якщо вони призвели до трагічних наслідків. І зокрема в цьому залі є такі депутати, які голосували за «закони 16 січня», через них загинула понад сотня людей», - зазначив він з трибуни парламенту.

"Страшним кощунством по відношенню до загиблих Героїв є нинішня редакція відповідного законопроекту. Перш за все, норма про те, що "депутат не несе юридичної відповідальності за результати голосування...". Це ж повна дурниця! Наша фракція Радикальної партії Ляшка наполягає на тому, що народний депутат ПОВИНЕН нести юридичну відповідальність за результати голосування, які призвели до трагічних подій. Адже у нинішній редакції парламент по суті може подарувати індульгенцією тим, хто голосував за криваві закони 16 січня, через які загинули Люди, чиї імена я зачитував з трибуни, аби нинішні депутати пам'ятали про їх подвиг. І більше того - така редакція може створити небезпечний прецендент на майбутнє", - написав Лозовий у себе на сторінці в "Фейсбуці".

 

Нагадаємо, що фракція Радикальної партії Ляшка підтримала зняття депутатської недоторканності, але жорстко розкритикувала норму про відсутність юридичної відповідальності депутатів за результати голосування.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини