MENU

Невідомі напали на волонтерський склад. ФОТО

2434 2

 

Волонтер Анастасія Міщенко повідомила, що нещодавно невідомі люди напали на волонтерський склад у Києві. Ось що вона пише:

"Звертаюся до Всіх небайдужих людей, можливо Вам знайомі їхні обличчя. Якість фото не дуже гарна, розумієте, що під час нападу знімати не зовсім зручно.
Нам виламали двері та намагалися проникнути до приміщення, ми ж стояли стіною до приїзду міліції та наших друзів...

Слава Богу, обійшлося без жертв, хоча погроз вислухати достатньо.... Нас намагалися висмикнути на вулицю, почали розповідати який капєц Нам буде і тд...
Ми пояснювали, що Ми волонтери і допомагаємо Нашим Захисникам, але у відповідь почули, що їм нас..ть на нас, Нашу армію і країну! 

Нам на складі допомагав один з Наших Захисників, мало того, що ці падлюки (доречі їх було більше шести осіб у нетверезому стані) хотіли його спровокувати і виманити на вулицю, зрозуміло для чого, так вони ще облили людину неймовірною порцією бруду!

Що ж можна казати про Схід, якщо люди з таким настоєм живуть у Києві...

Поки Наші Хлопці віддають на Сході своє здоров'я та життя, такі тварі, спокійно ходять по Нашим містам і мало того, що не допомагають, так ще й погрожують розправою волонтерам та Нашим Захисникам!

Міліція оперативно зреагувала, забрала всіх до райвідділку і прийняла Наші Заяви. Затримала нападающих принаймні до ранку... Хоча туди відразу приїхали "рєшали", але нічого в них не вийшло повирішувати)

Ось так, робіть висновки...

П.С. Хочу подякувати Богу, Янголу Охоронцю і просто Всесвіту, за те, що в моєму житті з'явилися за цей рік, такі Чудові Друзі, які не залишили в біді і відразу приїхали на Допомогу! Я Вас люблю, мої рідненькі!"

Анастасія МІЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини