MENU

Путін закинув на Донбас свіжого підкріплення

2543 1

Піски тримаються. Аеропорт тримається, хоч і обвалився другий поверх. Українські війська просунулися на пару кілометрів від терміналів в бік Донецьку. Борислав Береза прояснив, що українськи десантники таки дійсно ведуть бої на вулицях Донецьку, бо заблукали при вивченні диспозиції і по ходу трохи зачищають від бойовиків. Буває.

Бої поблизу Ясинуватої, Горлівки.

Йдуть запеклі обстріли на маріупольському напрямі. Там ловлять ДРГ противника. Загострення й біля Луганська. Путін закинув на Донбас ще свіжого армійського м'яса і заліза. Якщо хтось вважав, що до весни можна було розслабитися - помилився.

І ми майже в прямому ефірі дивимося це пекло.

Чи є якись сенс в цілодобовому сидінні біля компу чи телевізора? Навряд. Якщо це не є вашою роботою, то, скоріш за все, це призводить тільки до нон-стоп істерики. Більш осмцислена відповідь на цю атаку російських військ, що зараз переживає наша країна - знайдіть спосіб корисного застосування. Допомагайте грошима, допомагайте в госпіталях, йдіть в військомат, врешті. Працюйте і забезпечуйте функціонування економіки, також. Тільки не витрачайте безліч часу за перемелюванням, який волонтер що кому сказав в Фейсбуці.

Це чергова хвиля російської агресії. І її треба зупинити. Ми всі для цього можемо бути корисними. Так мені здається.

Ольга ЛЕНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини