MENU

У «скромному» будинку Царьова живуть біженці

2061 1

"Скромний" будинок зрадника України і лідера так званої Новоросії екс-нардепа Олега Царьовав селі Старі Кодаки на Дніпропетровщині досі не вилучений в судовому порядку на користь держави. В цьому "скромному" будинку зараз проживає понад 2 десятки біженців з тих самих територій, які захопив Путін і де своєрідним прапором є сам Царьов.

Через те, що у цьому будинку живуть біженці, місцевим патріотам незручно перетворити це приміщення в те, у що перетворив Донбас Царьов і інші бандити путінського угрупування.

Але ситуація може змінитися на краще – син Царьова у судовому порядку намагається виселити із будинку біженців. Якщо йому це вдасться (а суди ж у нас люблять багатих і регіональних), то місцеві активісти зможуть спокійно реалізувати свій план помсти. В них я не сумніваюся, а от дії прокуратури Дніпропетровських силовиків у мене викликають здивування: чому до цього часу майно цього виродка не належить державі?

У зв’язку із цим пишу відповідне звернення до генерального прокурора та міністра внутрішніх справ. Звичайно, це не їхня справа, розбиратися із царською, пробачте, царьовською, віллою, в якомусь із сіл. Але дати прочухана своїм підлеглим вони, певно, мусять.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини