MENU

Мобілізація як шанс перевиховання для вати

2069 4

Між добровольцями-патріотами і волонтерами всіх мастей, котрі й без зайвої волі держави змобілізувалися на службу Вітчизні, і ватним невдоволеним бурчанням, а то й ненавистю до держави, котра зусиллями патріотів боронить добробут і життя всіх цих паразитів, справедливою дією держави в час агресії повинна стати саме мобілізація всілякого паразитарного середовища.

Починаючи з опозиціонерів у стінах ВРУ, бо патріотичні депутати й без мобілізації з лінії фронту майже не вилазять. Відмобілізований Шуфрич принесе державі користі більше у військах ніж у стінах ВРУ. 

А відмобілізовані "тіпа бєжєнци" з Лугандонії, котрі ковбасяться по містечкових ресторанах в центральній і західній Україні, доки традиційні завсідники боронять ту саму Лугандонію від нашестя, у військах будуть більш корисні ніж у містечкових ресторанах Центру і Заходу.Розумній військовій адміністрації разом з владою просто в руки падає шанс ще й присадити всіляку наволоч на цугундер кримінальної відповідальності за уникання від мобілізації. така стаття точно закриє реальній наволочі шляхи повернення у політику .

Тому суспільно корисні люди, на котрих лежить головна відповідальність за країну, повинні поставитися до мобілізації як до інструменту. котрий примусить паразитарне середовище взяти хоча б якусь частку відповідальності за країну, як до ще одного механізму встановлення справедливості.Ну й окрім всього - час подумати про можливість частині увязнених, замість тягнути лямку присудженого терміну, прислужитися державі, бо кращого шансу реабілітуватися перед суспільством як записатися у добровольчий батальйон годі й вигадувати.Але, на жаль, оголошена мобілізація може стати замість додаткового інструменту справедливості стати інструментом наживи - хабарів, відкріплень, довідок - новими жнивами для воєнкомів.

Володимир ЦИБУЛЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини