MENU

Керівну посаду в Генпрокуратурі отримав мультимільйонер

2976 3

У Генеральній прокуратурі України нове призначення. Начальником управління з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, став мультимільйонер, власник найбільшого фармацевтичного підприємства України ВАТ "Фармак" та багатьох інших підприємств, колишній голова Житомирської облдержадміністрації, бувший перший заступник Петра Порошенка в партії "Солідарність" Павло Жебрівський. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" інформує журналіст Володимир Бойко.

"Зрозуміло, що Консультативна ради при Генеральній прокуратурі України, з якою, за твердженням В.Г.Яреми погоджуються всі головні кадрові призначення, про нову посаду Павла Івановича довідалась навіть не з сайту Генпрокуратури, а з Фейсбук-сторінки Павло Жебрівський", - пише журналіст.

Жебрівський зазначив, коли взявся до роботи: "19 січня приступив до роботи в структурі Генеральної прокуратури України на посаді начальника управління з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище. Управління нове, формується склад. З наступного тижня починається реальна робота".

Як голова Консультативної ради при Генеральній прокуратурі України Володимир Бойко запросив Жебрівського на наступне засідання разом з декларацією про доходи.

"От тільки не знаю, коли воно відбудеться, те засідання, оскільки Консультативна рада не вважає за потрібне збиратись до тих пір, доки її попередні рішення, починаючи з вересня 2014 року, не будуть розглянуті керівництвом Генеральної прокуратури України", - зазначив журналіст.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини