MENU

«Путін - терорист планетарного масштабу», - Шкіряк

1675 1

З огляду на останні події в Україні та світі, висловлю свою власну точку зору. Повертаючись до трагедії "Шарлі Ебдо" та розстрілів у кошерному супермаркеті.

На моє глибоке переконання, ці теракти в Парижі, негласно, могли бути організовані та профінансовані спецслужбами Росії. Виконавців цього страшного злочину, мусульман-екстримістів, вони використали "в темну" і відправили "на убой".

Якщо добре проаналізувати ті події, аргументів достатньо. Тут варто згадати і нещодавно затриманих у Франції за підготовку теракту громадян Росії. Не думаю, що це просто співпадіння і вони діяли самостійно...

Тобто, з однієї сторони, Кремль щедро фінансує ультра-праві рухи в Європі, на кшталт угорського Йоббіка та "Національного фронту" Марі Ле Пен, а з іншої підпільно фінансує і усіляко підтримує міжнародний тероризм в особі радикальних ісламістів, звичайно поза межами РФ. Такий собі кривавий паритет.

Мета організованих ФСБ терактів у Європі очевидна: відволікання уваги від злочинів та агресії в Україні і спроба абсолютно відвертого цинічного шантажу країн ЄС, що виступають на підтримку України, впроваджуючи дієві санкції проти Кремля. Соціально-економічна криза накрила 95% росіян, ситуація погіршується щодня.

Безумовно, режим ще міцно тримається на страху і репресіях, але тріщини сталися. Путін це розуміє, тому наляканий. Він, як кадровий КГБіст, імперський шовініст і диктатор з психічними розладами, лютує, прагне помсти. Тому реагує кривавим терором, інакше він не здатен. Він панічно боїться зробити крок назад і відступити, бо боїться здатися слабким перед громадянами РФ. Цим пояснюється його міжнародна терористична діяльність. Заради збереження влади він готовий на масові вбивства в усьому світі. 

Аналізуючи останні заяви Лаврова та послухавши виступ Чуркіна на засіданні Радбезу ООН, мої переконання тільки посилилися. Впевнений, що спецслужби путіна можуть бути причетними і мати безпосереднє відношення до організації терористичних актів в Європі. 

Путін і ФСБ яскраві послідовники коричнево-червоної совдепівськоі ідеологі і діють в кращих традиціях міжнародних терористичних злочинів ОГПУ, НКВД, КДБ, що ті чинили на всіх континентах. Путін - терорист планетарного масштабу, що оголосив криваву війну цивілізації.

Втім, всесвітня історія усіх тоталітарних режимів і диктаторів доводить - Путін закінчить ганебно і безславно. Це лише питання часу.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини